המלצה על מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/02/2010 | 18:21 | מאת: רעיה

שלום רב אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול אבל אני אשמח לקבל הפנייה לפורום הנכון אנחנו מחפשים מכשיר שמיעה לחמתי ואשמח לקבל המלצות על מכשירי שמיעה והדגשים של מה חשוב לבדוק בבדיקת שמיעה הובחנה ירידה בשמיעה בשני צדדים בתגדירויות גבוהה ברמה קלה עד בינונית האם כדאי במצב כזה להתחיל להרכיב מכשיר שמיעה ? תודה רבה

07/02/2010 | 23:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. יש חברות רבות בעולם המייצרות מכשירי שמיעה וחשוב לגשת למקום שיש בו מגוון חברות ובעלות איכות טובה - וכמובן שיקיימו את ההסדרים המקובלים עם קופות החולים. 2. כדי לדעת יותר אני צריכה לראות את בדיקת השמיעה, ועל כן אם תוכלי לפקסס אלי ולרשום שיראו לי מחר, ותצרפי מספר טלפון כדי לקבל תשובה - 04-6225221. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס