אבחון בעיית השמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/01/2010 | 20:43 | מאת: נ

שלום ד"ר מרק טליה, אני בת 26, מרכיבה מכשירי שמיעה באוזן שמאל מגיל 15 ובשתי האוזניים מגיל 17. אנני יודעת מתי התחילה בעיית השמיעה שלי או ממה וגם לא הוריי. הייתי באבחון עם אלקטרודות ונאמר לי שם שהבעיה לא נובעת מאיזושהי בעיה במוח ושהשמיעה שלי תוכל לחזור אפילו ככה פתאום.. אציין שאיכות השמיעה שלי נשארה קבועה לאורך השנים (לא חלה ירידה-חס וחלילה, ולא עליה באיכות השמיעה). הייתי מעוניינת לדעת באילו דרכים אוכל לאבחן את מקור הבעיה ואם ניתן לטפל בה. תודה מראש

16/01/2010 | 21:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני באמת לא מבינה מה נעשה בדיוק ומדוע נאמר לך מה שנאמר. מאחר והנושא לא ברור לי אני לא יכולה לעזור אלא פנים אל פנים. לחילופין את תמיד יכולה לגשת למרפאת אא"ג ולבדוק שוב את כל הנושא :) בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס