בעיית טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/01/2010 | 15:43 | מאת: סמדר

אני אישה כבת 50 לפני כחודשיים וחצי החל אצלי טינטון עם דלקת באוזניים ונוזלים , הדלקת חלפה בדיקת שמיעה הראתה כי השמיעה לא ירדה אבל הטינטון נמשך וכיום מטופלת בתרופות רסיטל וסורבון . הייתי שמחה למשוע את דעתך . בתודה מראש

11/01/2010 | 21:39 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כשהדלקת נרגעת והאוזניים מאווררות היטב לרוב חוזרת השמיעה לנורמה והטיניטוס נרגע. תרופות אינן מטפלות בטיניטוס אבל אם יש חרדה או דכאון אפשר כמובן לטפל בהן תרופתית. מעבר לכך אני צריכה לראות אותך ואת אוזנייך ובדיקת שמיעה עדכנית עם טימפנומטריה כדי לדעת מה לעשות :) בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 035272477, 046225223.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס