טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/11/2007 | 06:28 | מאת: עפרה

לפני 11 שנה עברתי ניתוח לאיחוי עור התוף, איבדתי את השמיעה (אוזן שמאל מנותחת) והחל טינטון חזק והיפרקואזס אשר מאד מאד מפריעים לי. לקחתי לסרוגין בשנים כדורי לוסטרל אשר היתה הקלה מסויימת איתם אך השבוע בהמלצת פסיכ' החליפו לי את הכדורים לציפרלקס ואני ממש סובלת מהרעשים. בבקשה עזרו לי אני לא יכולה יותר לשמוע אותם , לא יודעת האם לחזור לכדור לוסטרל או לחכות שהגוף יסתגל.

02/11/2007 | 17:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מה זאת אומרת אבדן שמיעה ? אובדן מלא או ליקוי שמיעה? הטיפול בהיפראקוזיס וטיניטוס הוא לא על ידי תרופות אלה (שגורמות רק להפחתת החרדה אבל לא מטפלות בנושא לגופו של ענין). הטיפול היחידי שקיים להיפראקוזיס הוא TRT, ולטעמי הוא גם הטיפול הנכון לנושא הטיניטוס, וכדאי שתקראי בנושא. http://www.tinnitus.co.il/HTMLs/Home.aspx אם את רוצה לפקסס לי את בדיקת השמיעה למרפאה בתל אביב או בחדרה (מספרי פקס באתר). בברכה ד"ר טלי מרק

03/11/2007 | 20:11 | מאת: עופרה

ד"ר טלי שלום, תודה על תשובתך. חרשות מוחלטת באוזן שמאל(פגיעה בעצב השמיעה ובמוליך לגזע המוח) אוזן ימין 40 דצי' אם אני לא טועה, משתמשת לרוב במכשיר שמיעה אבל לפי הבדיקה האחרונה צריכה להחליף אותו. דיברתי עם אורלי המזכירה מהסניף בחדרה לקבוע פגישה עם מאבחנת ולכן אשאל האם זו את? ואת הבדיקת שמיעה שלי אני אפקסס לך אך במידה ואת ד"ר היא המטפלת בחדרה אביא את הבדיקה איתי. המון תודה ובתקווה למצוא שקט בקרוב מאד .

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס