כאבי ראש ואוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/01/2010 | 19:51 | מאת: זיטה

כאבי ראש ואוזניים בו זמנית חזקים מאוד. לפני שבועיים-מצד שמאל.שבוע אחרון -מצד ימין.בדיקת א.א.ג.-שלילית.פרקי הלסת-התחתונה-הדיאגנוזה.אין שום כאבים באיזור הלסתות.איך ניתן להבחן?האים יש צורך בבדיקת נוירולוג? תודה,זיטה

06/01/2010 | 14:01 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן, אם אין בעיה בפרק לסת ובאוזניים = יש לגשת לנוירולוג. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס