צפצוף באוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/01/2010 | 12:49 | מאת: חן

אתמול הייתי במסיבה שבה השמיעו מוזיקה חזקה ממש.ומאז שיצאתי מלווה אותי תחושה של לחץ באוזניים וצפצוף באוזן השמאלית. כל החברות שלי הרגישו שהשמיעה שלהם עמומה יותר אבל לאף אחת לא היו צפצופים. האם לגשת מהר לרופא או לחכות שזה יעבור?

01/01/2010 | 18:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום חן, לא לרוץ, במרבית המקרים זה עובר ורק מראה שבאמת השתוללת קרוב למקור הרעש...ואפילו לי היה אתמול בלילה יותר טיניטוס אחרי הריקודים ליד הרמקולים.... אופס... ככה זה בסילבסטר. שנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס