טינטון ותא לחץ

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

29/12/2009 | 13:45 | מאת: אחד

שלום הייתי רוצה לדעת אם יש מחקרים על טיפול בטינטון בתא לחץ והאם יש לזה הצלחה,האם זה טיפול מוכר? תודה :)

29/12/2009 | 21:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב טיפול בתא לחץ מתאים לבעיות אחרות אבל לא רלוונטי לטיניטוס (בטיניטוס אין בעיה של חמצון רקמות). בחרשות פתאומית שלא מגיבה לטיפול לעיתים מנסים טיפול בתא לחץ, לא לגמרי מוכח וגם לא לגמרי מוכר, אבל יכול אולי לעזור (כך ששווה מבחינתי לנסות). כשיש ליקוי שמיעה פתאומי יש לרוב גם טיניטוס. אם ליקוי השמיעה משתפר הטיניטוס לעיתים יורד. אבל !!! הטיפול אינו כנגד טיניטוס בשום אופן. או קיי ??? (זה כמו תרגיל בלוגיקה לפסיכומטרי). בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

29/12/2009 | 22:54 | מאת: אחד

תודה על התשובה המהירה סתם חשבתי לנסות,אין לי ירידה בשמיעה אבל יש לי טינטון כבר שנים. עשיתי חשבון,אולי קצת מוזר אבל בכל זאת.בצלילה הטינטון גובר לי בטיסה הטינטון משתנה,חלש יותר אבל מורגש יותר מבחינת סוג הצליל.הגעתי למסקנה (לא מלומדת יש לציין) ששינוי אטמוספרה (לחצים) משפיע ולכן עלה בדעתי לבדוק את האופציה רציתי פשוט לשמוע את דעתך (אדם עם ידע רב בנושא ובטוח יותר מדויק ממה שיש לי) :)

01/02/2023 | 21:23 | מאת: אחד אחר

היי, אשמח לדעת האם ניסית והאם עזר בסופו של דבר.

היה ונותר לא משמעותי בטנטון, חלקית מסייע לשמיעה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס