טינטון מתגבר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/12/2009 | 13:23 | מאת: שורד

הי ד"ר אני חי עם זה כבר שנים (צעיר ובריא) למרות כל הניסיונות שלי להמשיך בחיי זה ממש קשה ולמעשה היום הטינטון די שולט בי. לאחרונה חלה החמרה קלה אבל משמעותית מבחינת שעות השינה שלי אני לא בסביבה רועשת ולא הייתי חשוף לרעש מיוחד ובכלל אני די נורמטיבי.(הטינטון הופיע בפתאומיות בלי סיבה מיוחדת) בדיקת שמיעה אחרונה מלפני שבועיים מראה שאני שומע מצוין קיצר,מה עושים איך אפשר פשוט לגמור אם הסיפור הזה ויכול להיות מצב שיש טינטון בלי ירידה בשמיעה ומה המשמעות של זה? תודה

28/12/2009 | 17:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני ממליצה להתחיל טיפול בטיניטוס, ולא "לשרוד" כפי שבחרת לך בציניות קלילה את השם.... גם כשהשמיעה תקינה ואין סיבה מסוימת להופעתו יש איך לטפל. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס