סובלת מטינטון בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/12/2009 | 13:23 | מאת: בר

היי, אני לקויית שמיעה בת 20 יש לי 2 מכשירי שמיעה. לפני חצי שנה התחלתי לשמוע טינטון חזק מאוד באוזן ימין ואילוא בשמאל איני שומעת בכלל זאת הפעם השניה בה אני סובלת מהתופעה שהייתי בכיתה ז' ושמעתי טינטון בפעם הראשונה התחרפנתי מזה לגמרי ועשיתי ביופידבק ובמקביל התחלתי להרכיב מכשירי שמיעה אינני זוכרת אם הטיפול בביופידבק עזר לי. אני חיילת בצבא ומשרתת מזה 7 חודשים בבסיס שדה דב חיל האויר אומנם בבסיס יש מטוסים אבל אני דיי רחוקה מהם ושקט במשרד שלי.הטינטון נורא מפריע לשגרת חיי ואני מיואשת כוון שהרופא אליו הלכתי כבר 3 פעמים אמר לי שאין מה לעשות ורשם לי כדורים שאינם עוזרים כלל אני ממש מיואשת עיזרי לי

17/12/2009 | 23:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גם בצבא אפשר לבקש הפנייה לבית חולים לטיפול... נסי להגיע לתל השומר אא"ג (הצבא עובד איתם). בינתיים חשוב שתהיי עם מכשירי השמיעה כמה שיותר, וגם להיזהר מרעש חריג (מהסוג שמחייב אוזניות...). בברכה,וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס