צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/12/2009 | 12:46 | מאת: ציפי

בימים האחרונים אני שמה לב שמלווה אותי צפצוף תמידי ואחיד באוזניים. לא נחשפתי לרעש חזק. בעבר היה מופיע צפצוף אך חלף אחרי זמן קצר.הצפצוף התמידי חדש לי ומעיק. אני בת 55 בריאה, לאחרונה הייתי במתח רב אך הסיבה למתח חלפה.

12/12/2009 | 21:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כמו שהרגשת נכון - מאוד אפשרי שהמתח היה טריגר להופעת הטיניטוס. העלמות המתח לא מחייבת העלמות מיידית של הטיניטוס אבל יכולה לתמוך בכך. בכל מקרה חשוב לגשת לבדיקת אא"ג ולבדיקת שמיעה כי לפעמים סיבה בנאלית כמו פקקי שעווה באוזן יכולה גם להיות טריגר עם המתח, להופעת הטיניטוס... דחוף. בברכה,וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון, Tinnitus) ובהיפראקוזיס ( Hyperacusis), מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס