טיפול בטינטון באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/12/2009 | 21:40 | מאת: מלי

שלום ד"ר טלי מרק, תחילה ברצוני להודות לך על הזמן שאת מקדישה לשואלים בפורום. זכור לי שבעבר שאלתי אותך שאלה לגביי בעיה שהייתה לי באוזן והדאיגה אותי מאוד ותשובתך המהירה הרגיעה אותי. ברצוני לברר איתך לגבי טיפול בטינטון באוזניים ממנו אני סובלת. אני מתלבטת לגבי הטיפול. קראתי על TRT וגם על מכשיר הטינטריין ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין שני הטיפולים ומה סיכויי ההצלחה בכל טיפול? בכל מקום כתוב משהו אחר וקשה לי להחליט מה לעשות. תודה מראש, מלי

09/12/2009 | 23:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי מלי בעצם זו שאלה מצחיקה... כי כמובן שאני מאמינה במה שאני עושה, וכמו כל אדם אני גם חושבת שאני עושה את זה הכי טוב בעולם... אז ללא ספק, TRT זו השיטה. באמת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס