תרפייה ע"י השמעת צליליים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/12/2009 | 09:55 | מאת: שרון

ד"ר טליה שלום, ראשית אני מודה על התייחסות לשאלותיי, אני אישית סובל מטיניטוס מתקופת הצבא בשל חשיפה לרעש יתר, לאחרונה הוא הוגבר אני לא יודע בדיוק מה הסיבה, ביצעתי את הבדיקות הנצרכות מול רופא א.א.ג. ונמצאו הבידקות תקינות (ברה,בדיקת שמיעה). קראתי על תרפייה ע"י השמעת צליליים, האם ידוע לך משהו בעניין הזה?האם זה שרלטני?(healtone) תודה, שרון.

09/12/2009 | 23:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום שרון, בנושא הטיניטוס מהצבא, קשה להאמין שהשמיעה לגמרי תקינה, אם היתה חבלה אקוסטית של ממש. לרוב יש כן בעייה שמיעתית כלשהי אבל כדי להעריך אני צריכה לבדוק אותך ואת אוזניך ובדיקות השמיעה שלך :) אם אתה מוכר כנכה צה"ל אתה יכול להגיע אלי לטיפול דרך מכון אופקים - במימון של משרד הביטחון. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס