tinnex נגד טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/12/2009 | 23:30 | מאת: שרון

שלום ד"ר טליה מרק, הרופא שלי א.א.ג. הציע לי לנסות את המכשיר TINNEX נגד תופעת הטינטון, האם ידוע לך על % הצלחה בשימושו? האם קיימות תופעות לוואי? תודה, שרון.

07/12/2009 | 18:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין נתונים מעבודות מחקר משמעותיות על המכשיר הספציפי אבל הוא בוודאי שלא מזיק (אלא אם אני אקרא "נזק" לעלות, זמן או ציפיות שווא). כך שבעיקרון אם מתחשק לך - לבריאות :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס