רעשים באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/11/2009 | 12:15 | מאת: אבי

שלום שאלתי היא חמותי מתלוננת כי בעת הליכת לישון יש לה רעשים באוזנים, עלי לציין כי היא שומעת את הרעשים רק בעת הליכתה לישון!האם יש מצב שישנם רעשים באוזנים המופיעים רק בעת ההליכה לשינה? אולי השקט הכללי גורם לשמיעת יתר של הרעשים. אודה לתשובתכם.

28/11/2009 | 22:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מה שציינת נכון מאוד. כשיש שקט מסביב שומעים את הצפצופים ביתר קלות, ובזמן שיש רעש סביבתי נורמלי המוח עסוק מכדי לשמוע את הצפצופים. לכן טוב להרדם עם חלון פתוח, וכו' שלא יהיה שקט מוחלט. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס