טיפול פיזיאוטרפי לצוואר וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/11/2009 | 17:29 | מאת: אחד

שלום ד"ר יש לי טינטון כבר שנים (בריא בדכ ללא ירידה בשמיעה וצעיר) הלכתי לעשות טיפול פיזיאוטרפי לצואר והטינטון שלי התגבר באופן משמעותי (אני ממש יוצא מדעתי) האם זה אומר שעליתי כאן על נקודה שתביא לפתרון או אולי אני עושה נזק? אשמח לשמוע את דעתך תודה ויום טוב

22/11/2009 | 19:16 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. כשמדובר בטיניטוס אחיד שנשמע כמו צפצוף ממושך - לפעמים כשיש סטרס (כאב הוא אחד מסוגי הסטרס) יכולה להיות החמרה בטיניטוס. כך שלא עלית על כלום אבל אולי הטיפול הכאיב לך .... 2. אם הטיניטוס שלך הולם כמו דופק - והחמיר אחרי מניפלציות לצואר - התשובה שלי תהיה שונה לחלוטין ואני אשלח אותך דחוף לנוירולוג/אורטופד, כדי שיעריכו את מצב הצואר וכלי הדם. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

22/11/2009 | 19:53 | מאת: אחד

הי ד"ר כן הטיפול היה מעט מכאיב לא משהו מיוחד בעיק לחיצות שונות ופולסים חשמליים לצואר אני חש החמרה ברעש (רעש חיצוני לא מכסה לי על הרעש כמו תמיד) ויש לי תחושה שאכן יש כאילו פולסים של רעש (לא ממש דופק) שעולים ויורדים עם דפיקות הלב אבל בטון הגבוהה לא רחש של דופק (כמו שידוכע לי שחלק מהמטונטנים חשים) מה לעשות עכשיו? מודאג

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס