שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/11/2009 | 15:45 | מאת: רחלי

יש לי תופעה מוזרה שלפעמים אני מרגישה כאילו הגבירו את הווליום בכל העולם והכל רועש. דווקא אחרי שאני יוצאת ושומעת מוזיקה די חזקה זה נרגע, אך לפעמים חוזר אחרי כמה ימים (ולרוב נרגע כעבור מספר ימים). האם זה קשור למוזיקה? האם זה מצב שצפוי להחריף? אציין שאני שמה אטמים כשמדובר במוזיקה רועשת ממש

18/11/2009 | 11:39 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כדאי לבצע בדיקת שמיעה ולראות שהכל תקין, וכמובן שרופא אא"ג יציץ באוזניים ויראה שאין פקקים או חסימה חלקית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס