טיפול להיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/11/2009 | 14:30 | מאת: יעל

שלום, אני מתלבטת האם להתחיל לטיפול להיפראקוזיס. רציתי לדעת אם לאחר הטיפול ניתן להחשף למוזיקה כמו כל אדם, או שגם לאחר הטיפול אהיה מוגבלת בפעילויות שונות. תודה רבה

16/11/2009 | 18:42 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם את סובלת לכי לטיפול TRT. אם את מסתדרת - תמשיכי להסתדר :) והעתיד - תלוי בך, במוחך, במטפל שלך ועוד ועוד, ויש בהחלט סיכוי שתוכלי לתפקד "ככל האדם" אם את לא מאוד מבוהלת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס