טינטון וירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/11/2009 | 20:13 | מאת: נתן

הנני סובל קשות מטינטון כבר כמה שנים אני עובד ברעש אך מקפיד לשים אטמים ואוזניות לאחרונה שמתי לב שיש לי ירידה בשמיעה עשיתי בדיקה ואין שינוי מבדיקה שעשיתי לפני שנה איך זה יכול להיות שיש לי ירידה בשמיעה והבדיקה מראה שאין?

16/11/2009 | 18:35 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בדיקת שמיעה לא מעריכה את התחושה שלך, אולי איבדת בטחון בשמיעה, אולי יש החמרה של פרמטרים מסוימים... כדי לאמר לך שבאמת אין שינוי אני צריכה לראות את שתי הבדיקות ואת האוזניים שלך :) אם יש ליקוי שמיעה כדאי לטפל, אם אתה סובל מטיניטוד כמובן שצריך לטפל ולא לסבול. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס