מימון של טיפול בהיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/11/2009 | 18:13 | מאת: ארז

שלום רב, אני סובל מהיפראקוזיס שנים רבות ועליי להתחיל טיפול בקרוב. האם ישנו כיסוי רפואי לטיפול בקופ"ח כללית או בקופה אחרת? במידה ולא, האם יש דרך כלשהי להשיג מימון לטיפול או החזר להוצאות? אין באפשרותי לשלם זאת. בתודה מראש, ארז.

15/11/2009 | 10:03 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב הטפול נעשה באופן פרטי, אם הוא מתבצע על ידי רופא אא"ג, אתה יכול לקבל החזר מביטוחי בריאות פרטיים על חלק לפחות מהפגישות. חברי קופת חולים לאומית מקבלים החזר דרך הביטוח המשלים שלהם (גם חלקי) ולגבי הביטוח המשלים של קופות אחרות זה נתון למשא ומתן אגרסיבי, ולא תמיד מצליח.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס