זמזום באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/11/2009 | 09:43 | מאת: יעלי

טליה שלום לך, מידי פעם בלילות ממש לקראת שינה (כשכל המערכות נאטמות לקראת השינה..) יש לי מן זמזום שלאחריו בדרך כלל אני כבר נרדמת לפעמים הזמזום חזק שאני מתעוררת ושוב נרדמת הזמזום הוא חד פעמי ושוב אינו קורה כל הזמן. אני בת 45 ובריאה בדרך כלל יש מקום להבהל ......???

04/11/2009 | 09:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום לך, אין בוודאי כל צורך בבהלה, אבל כדאי לגשת לבדיקת אא"ג כדי לראות שאין פקק שעווה באוזן, ולבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 , 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס