הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/07/2007 | 14:26 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, הנהלת הפורום מברכת את ד"ר טליה מרק, על פתיחתו של פורום נוסף בניהולה - מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס. גלישה נעימה ובריאה, צוות האתר
06/08/2007 | 15:57 | מאת: יוש

שלום מזה כשנה, אחרי שנחשפתי לרעש חזק במופע אומנותי. אני סובל משריקה (בתדר גבוה) בשני האוזניים. זה לא נמשך כל היום אלא במצבים מסויימים, למשל הרעש של המחשב מעורר את זה. גם במצבי שקט זה מופיע אבל נעלם לאחר כמה דקות. האם ניתן לטפל בזה בעזרת הרפואה הרגילה והאלטרנטיבית. הערה: אבי סבל מזה גם אבל אצלו זה היה מאד חזק.

08/08/2007 | 11:10 | מאת: ד"ר טלי מרק

שלום יוש עברת את החוויה הלא נעימה של הגברת יתר במופע.... חבל שדברים כאלה קורים ואנשים נפגעים. חשוב לבצע בדיקת שמיעה ולראות שהכל תקין, ואם התופעה קורית רק לפעמים זה רק סימן שהמוח שלך מבצע את הדרוש ומסנן את הטיניטוס בעצמו. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס