טיניטוס ולחץ

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/11/2009 | 13:42 | מאת: אחד

שלום ד"ר האם טיניטוס יכול להופיע בגלל תקופה ארוכה של לחץ נפשי גדול? במידה וזו אפשרות,האם יתכן שזה גם יעבור באותה צורה שזה הופיע? סובל מטיניטוס מס שנים ללא ירידה בשמיעה תודה

02/11/2009 | 18:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. כן בהחלט :) 2. גם כן - כן בהחלט :) כך שאני מאוד אופטימית, וכדאי שגם אתה תהיה. סטרס יכול להיות קשור לטיניטוס, ויש יחסי גומלין לעיתים ... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס