נוזלים באוזן וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/10/2009 | 15:38 | מאת: עינת

לפני כשבוע חטפתי דלקת אוזניים חריפה באוזן ימין תופעה שחוזרת על עצמה כל פעם שאני יורדת בגובה ומתקשה לפמפם.מנסיון קודם מקבלת טיפול אניטביוטי,ומיד מופיע טנטון שחולף כמעט לחלוטין כעבור שבועיים.הפעם לא הגעתי לא.א.ג.הכאב החד חלף לאחר 24 שעות ונשאר טנטון אולם הפעם האוזן סתומה ואני מרגישה שהיא מלאה בנוזלים כל פעם שאני מקנחת את האף.האם יש עוד משהו לעשות לשפור המצב?האם מכשיר איר פופר יכול לסייע?

31/10/2009 | 19:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב הטיניטוס לא נגרם מהאנטיביוטיקה אלא מהנוזלים שמלווים דלקות אוזניים. מאחר ויש אטימות כרגע אולי עדיין יש דלקת וכדאי לשקול אנטיביוטיקה. בכל מקרה = לרופא אא"ג. איר פופר אינו מתאים בשום פנים ואופן למצב דלקתי. זה לא הזמן להעלות לחץ בכוח באוזן מודלקת... חלילה וחס !! בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס