בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/10/2009 | 00:05 | מאת: שירה

שוב שלום. תודה על התשובה קראתי בספר -טיניטוס להוריד את הווליום של קווין הוגן,שתרופות ממשפחת הטרטציקלינים (מה שאני לקחתי במשך שבוע)שהן בהחלט יכולות ליצור צפצופים באוזניים,במקרה שלי כבר היה לי אבל ממש כמעט ונפטרתי מהטיניטוס אבל עכשיו זה חזר וכנראה בגלל התרופה. את יכולה לפרט מה הקשר של התרופה לטיניטוס,והאם זה הפיך? במקרה שלי כמובן שהפסקתי ליטול את התרופה,אבל אני חוששת שעכשיו אני אצטרך להתמודד מהתחלה עם הסיפור הזה האם יש סיכוי טוב שזה יעבור לבד רק מעצם זה שהפסקתי לקחת את התרופוה? מה עצתך בנושא? בתודה מראש, שירה

31/10/2009 | 19:11 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין כמעט תרופה או משפחת תרופות בעולם שלא "קשורה" תיאורטית לרשימה זו או אחרת ורובן באמת לא קשורות. לא מדובר במנגנון השראה מוגדר כמו בתרופות שפוגעות באוזן פנימית באופן מובהק ולכן אי אפשר להתיחס למשך הזמן שלקחת או אם הפסקת... תשכחי מזה, עדיף, ותני למוח שלך לסנן את הטיניטוס. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס