פקק באוזן ימין

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/10/2009 | 17:23 | מאת: רון211

דוקטור שלום, לפני כחודשיים וחצי חליתי במחת הנשיקה בדיוק כשחזרתי מחול כמו כן מיהטסה נוצר ליי מעין פקקק אוויר באוזן ימין שמאוד מפריע כי כל פעולת בליעה שלי אני מרגיש רעש באוזן, יש לי סחרחרות , נבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר ששלחת אותי לבדיקת שמיעה ונוזלים באוזן ואין לי בעיות שמיעה ואין לי נוזלים אך עדיין אני מרגיש זאת אני אובד עצות אשמח לקבל הצעה לתכשיר או טיפול בענייןהדפסת ההודעה

28/10/2009 | 21:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב איני יכולה לעזור בלי לבדוק אותך פנים אל פנים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 , 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס