פתאום ציפצופים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/10/2009 | 20:24 | מאת: גלית

פתאום באמצע החיים ציפצופים באוזניים זה מפריע זה משגע זה מציק מה עושים

21/10/2009 | 16:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קוראים בקישור מצד ימין "האמת מאחורי הצלילים" ומתחילים להרגע, כי ברוב המקרים המוח מסנן את התופעות הללו :) אם למרות החיזוקים שלי תמשיך להרגיש חסר אונים תמיד אפשר להתחיל טיפול לטיניטוס. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 , 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס