אטימות באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

23/09/2009 | 09:40 | מאת: פרי

מזה חודש ימים אני מרגישה אטימות באוזן שמאל וירידה בשמיעה לפעמים זה מלווה בנימול בצד שמאל של הפנים ובכאבים בצד שמאל של הצוואר אנא תשובתך בהקדם תודה

14/10/2009 | 15:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא הייתי ולכן לא יכולתי לענות לפני כן. אני מקווה שניגשת לבדיקת אא"ג, הייתי מוסיפה גם בדיקות דם ואולי יהיה צורך בבדיקת נוירולוג גם. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס