בחירת מכשיר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/09/2009 | 13:39 | מאת: דורון

אימי בת 82 עברה בדיקת שמיעה ונמצא שהיא סובלת מירידת שמיעה בינונית עד חמורה בשתי האוזנים הומלצו לה שני מכשירים ITC phonak maxx 22 האם המכשיר הנל מתאים לאשה בגילה (גודלת - עוצמה - רעשים) האם אפשר להתחיל עם מכשיר אחד או שזאת טעות קשה!!! תודה דורון

11/09/2009 | 01:42 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מכשיר אחד הוא טעות עקרונית. ואיני יכולה לדעת אם מכשיר מסוים מתאים או לא בלי לראות את בדיקת השמיעה.... כך שאם אתה רוצה תשובה של ממש - פקססו לי את הבדיקה למרפאה בתל אביב - 03-5272491, ואוכל לראות ביום ראשון :) (וכמובן נא לצרף טלפון להתקשרות, איזה מכשיר הציעו לכם ואת פרטי השאלה והאמא כדי שאדע במה מדובר, ואראה אם זה הסוג המומלץ או שכדאי משהו אחר) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס