מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/08/2009 | 17:59 | מאת: א.כ

חמותיבת 90 זקוקה למכשירי שמיעה. עשתה כבר מכשיר לאוזן אחת אך אינה מסתדרת איתו. לטענתה היא שומעת רעשים בלבד. היכן היא יכולה לפנות כדי שיתאימו לה מכשירים טובים. (איזור המגורים ראשל"צ, היא מתקשה בניידות לכן זקוקה למקום קרוב ביותר) אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש א.כ

24/08/2009 | 20:20 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל היא צריכה בדיקת אא"ג ואז לחזור על בדיקת שמיעה ולראות מה נכון. אם צריך שני מכשירים וקונים רק אחד = הסיכוי להסתגל ולהנות ממנו קלוש. ותפתחו דפי זהב בראשל"צ, אני באמת לא יודעת מה הכי קרוב אליכם הביתה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס