סובל כבר 3 שנים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

19/08/2009 | 18:34 | מאת: אורן ב.

מטינטון כבר 3 שנים (אני כמעט בין 67 כללית בריא מאוד ועוסק בספורט רכיבה באופנים וגם התעמלות לגב ולצואר). כאשר זה התחיל עברתי בדיקות שמיעה התוצאה היתה תקינה זה במחזוריות של 3 4 ימים כן ו 3 או 4 ימים לא . אני מנסה לחפש סיבות למחזוריות יתכן שיש לזה קשר ללחץ התרגשות התרגזות במידה כזו או אחרת. זה נישמע מין ציפוץ גבוה על גבול השמע שלי אולי טון של 7000 או 8000 הרץ (לא סינוס טהור) טיפול ברעש לבן לפעמים עוזר עם זה בהתחלה המחזור זה מונע ואו דוחה את ההתחלה. סבלתי בעבר היום פחות ממיגרנות המחזוריות דומה ובשני המקרים זה עם רגישות גדולה לרעש (היפרקינוזיס) זה בדרך כלל בשני צדדים אם כי נראה לי שיותר בשמאל. אני חיי עם זה סיביר לא עושה לעצמי הנחות האם כדאי ללכת לברור מעמיק? האם זה יכול לנבוא מגידול אני מסופק כי אין החמרה! אשמח לעצה

21/08/2009 | 19:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יכול להיות קשר למיגרנות, אבל לגבי כל שאר השאלות אני לא יכולה לדעת בלי לבדוק פנים אל פנים. הסבירות שיש גידול ששלושה ימים בשבוע משתולל ושלושה ימים נח - מעניינת אבל לא סבירה :) רעש לבן בפני עצמו לא תמיד מספיק לטיפול בטיניטוס, אבל לעיתים יכול להקל. שבת שלום ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס