חיפה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/08/2009 | 21:36 | מאת: גדעון

ד"ר מרק טליה שלום רב. אשמח לקבל ממך הנחיות לגבי התהליך וההכונה על מנת לרכוש מכשיר שמיעה. בתודה וברכה יאירי גדעון.

16/08/2009 | 22:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום גדעון קודם כל גש לרופא אא"ג כדי לראות שמבנה האוזן תקין, ושאין פקק לכלוך. אחר כך בצע בדיקת שמיעה, וחזור לרופא כדי לוודא שאין בעיות נוספות, ואז גש להתאמת מכשירי שמיעה באחד מהמכונים המסודרים שלהם הסכמים עם הביטוחים המשלימים של הקופות, ונסה לשמוע ממכשירים שונים כדי לראות איך האוזן שלך נהנית וממה... כי כל אדם מגיב אחר לצלילים ממכשירים שונים. שיהיה בהצלחה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס