לקוי שמיעה עקב מחלת אבעבועות רוח מגיל קטן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/08/2009 | 23:18 | מאת: משה

אני כיום בן 67 שמיעתי לא היתה טוב מאז שאני זוכר את עצמי. הורי לקחו אותי בזמנו לרופאי א.א.ג ובזמנו לא היתה תרופה לזה ואמרו שיש לי חורים העור התוף, יש לי כל הזמן נזילה מאוזן שמאל. ולא שומע עליה כמעט כלום.בגיל מבוגר יותר הלכתי לבדיקת אוזנים (גיל50) והציעו לי מכשיר שמיעה אחרי היסוסים הרכבתי אותו ולא הסתדר לי . ציפצופים. וקול מתכתי ,הד שדיברתי. בקיצור הוא מונח לי במגירה ולא מסתדר איתו. שאלתי האם יש היום מכשירים שלא יוצרים אפקטים שצינתי אבקש תשובה באימייל כי לא תמיד אני מוצא את התשובות באתר מוכן לבוא לבדיקה . תשובה מהירה. בתודה מראש

13/08/2009 | 23:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כמובן יש מכשירים יותר מתקדמים מאשר לפני 17 שנה ואפשר גם לנסות במקום ולשמוע... ולא השארת כתובת אימייל כך שכתבתי כאן כמובן :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס