התאמת כשיר השמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2009 | 22:59 | מאת: דני

מזה כ10 חודשים יש לי מכשירי שמיעה דיגאטלים . בגדול אני נהנה מהשיפור שומע צלילימזיקה וקולות של ציפורית דבר ששכחתי שקיים . אך לא מצליח להגיע לאיזון כך שאשמע ברור לחזק את הנאמר או המנוגן אך לא את כל הרעשים במו בקולנוע כל פיצפוץ של בקבוק פלטיק מקפיץ אותי . ובמסעדה כשאני רוצה לשמוע את החברותה . אני לא יכול מתעת רעשי הרקע . איך עלי להגדיר לטכנאי המכוון כך שיוכל להתאים את הרעשים . אצלו במעבדה כשהכל שקט איאי מקבל אינדקציה נכונה . תודה

13/08/2009 | 23:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אתה צריך לתאר את מה שאתה מרגיש בדיוק כמו שכתבת לי ואפילו באותן המילים :) אפשר לכוון ולצאת לרחוב ואז לחזור ולתאר לו מה קורה. אני לפעמים אפילו יוצאת עם המטופלים לקניון הסמוך כדי לראות איך הם מגיבים לרעשים ואיך מבינים דיבור על רקע הרחוב והקניון. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס