ירידה השמיעה וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2009 | 22:08 | מאת: שמוליק

ד"ר מרק שלום. מזה שנים אני סובל מטינטון לפעמים קל ולפעמים אני משתגע כאשר יש שקט מסביב יש ימים שהטינטון הוא נוראי. בעקבות הטינטון יש לי ירידה בשמיעה והרופא שליהמליץ לי לאחר שניבדקתי כמה פעמים במכוני שמיעה לקנות מכשירי שמיעה ולהעזר בהם בדיוק במו המשקפיים שאני מרכיב.שאלתי אליך היא ,האם מכשירי שמיעה מתגברים על הטינטון או שחיים איתם ביחד לאורך השנים? כל חיי הן בצבא ובאזרחות אני נהג באגד מזה 40 שנה אני באזור רעש . האם בכלל יש מרפא לטינטון?? מודה לך מראש לתשובתך, שמוליק.

13/08/2009 | 23:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל תיקון : הטיניטוס לא גורם לליקוי שמיעה אלא להיפך... אם לא היה ליקוי שמיעה סביר להניח שלא היה טנטון. ויש בהחלט מקום לשיפור במצב בטח אם אתה "משתגע" מהטיניטוס. התאמת מכשירי שמיעה במצבים אלה היא הדבר הנכון ביותר אבל צריך להעשות נכון ומקצועי, ובמקרים רבים הטיפול על ידי מכשירי שמיעה יכול להספיק ולגרום לשיפור במצב הטיניטוס. אם לא = יש טיפול, כדאי שתקרא בקישור : www.tinnitus.co.il בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס