מכשיר שמיעה בעייתי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2009 | 22:02 | מאת: איתן

שלום. יש לי מכשיר שמיעה לאוזן שמאל.אני לא מרבה חהשתמש ב. אחת הסיבות היא שכאשר אני מכניס אותו לאוזן אני שומע את עצמי בקול עמום כילו מתוך חבית. האם יש לזה פיתרון? תודה איתן

13/08/2009 | 23:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אפשר לדאוג שיהיה במכשיר פתח אוורור שיפחית את התחושה העמומה וכמובן אפשר לכוון מכשירים מתקדמים כדי שיהיו נוחים ולא תהיה שמיעה עצמית מוגברת, אבל אני לא יודעת איזה מכשיר יש לך, והאם אתה צריך עוד מכשיר גם לימין או לא....כך שכדאי להגיע לבדיקת אוזניים, בדיקת שמיעה ובדיקת המכשיר ואז אפשר לדעת בדיוק מה לעשות. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס