אני לא שומעת בכלל בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2009 | 16:15 | מאת: אלייה

מגיל 17 בערך ירדה לי השמיעה עקב דלקת אוזניים חמורה שהייתה ובצבא בדקו לי את השמיעה ואמרו שיש לי פגיעה בעצב. אני לא יכולה לשמוע כל כך טוב מי שיושב לצידי בצד שמאל במכונית או בסרט ואני בטח שלא יכולה לשים את השפורפרת של הטלפון בד שמאל ולשמוע מה מדברים. מעולם לא חשבתי לשים מכשיר שמיעה באוזן ויש לי חברה שאפילו עברה איזה ניתוח ומאז היא שומעת טוב יותר. מה דעת המומחים על הדבר? כשהייתי אצל רופא אף אוזן גרון הוא המליץ לי להסניף טיפות כאלו לבדוק אם אפשר להמיס אולי נוזלים שחוסמים את השמיעה אבל זה לא ממש עזר ומאז לא הלכתי שוב לרופא.

12/08/2009 | 20:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני צריכה לבדוק אותך ולראות בדיקת שמיעה ואז אוכל לענות לך באופן רציני כי יש המון אפשרויות - ואני באמת לא יכולה לדעת מה המתאימה :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס