השתתפות עצמית במכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2009 | 15:31 | מאת: קובי

כצרכן של מכשירי שמיעה גיליתי כי לפחות בקופת חולים שלי - לאומית - למרות שיש לי לאומית זהב, אני משלם כ- 50% השתתפות עצמית ממכשיר דיגיטלי פשוט ועד 90% מהמכשיר המשוכלל (והיקר) שהוא גם המתאים (לפחות לי) ביותר. הלזה ייקרא השתתפות עצמית ??

12/08/2009 | 20:01 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש סוגי מכשירים דווקא מצוינים שעולים מעט מאוד דרך לאומית וההשתתפות הרבה יותר גדולה, אבל אני לא יודעת לאיזה סוג אתה מתיחס ספציפית. צריך להשוות למחיר המלא שעולה לחברי קופות אחרות ואז תדע את ההבדלים, וכל יבואן של מכשירי שמיעה יש לו הסכמים אחרים מול לאומית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

12/08/2009 | 20:40 | מאת: גבי

שלום לך.יש לי ביטוח משלים. לפי מה שביררתי במכוני השמיעה,המכשירים הזולים הם הפחות טובים והיותר גדולים ודי מכוערים. את בטח יודעת שדי קשה לי ליקנות מכשיר זול שהוא גם מגושם ומכוער עליי. המכשירים בקטנים יותר והטובים יותר עלותם יקרה בהרבה יותר. המחירים הם לא הוגנים. גבי

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס