שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/08/2009 | 09:22 | מאת: יניב

האם יש למישהו מידע על הטיפול בתדרים http://www.healtone.com האם מדובר על שרלטנות נטו או יש בזה משהו? תודה.

07/08/2009 | 00:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לאור הדיונים המעמיקים פה נראה לי מבהיל בכלל לענות לך :) ובכל מקרה השמועות מדברות על שרלטנות, אין מחקרים של ממש וסתם דרך נחמדה להעביר את היום - עדיף לטעמי לקנות אקווריום עם דגים או מזרקת מים, מקבלים מספיק רחשושים חיוביים ולפחות נהנים מהמראה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס