טינטון חמור

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/08/2009 | 19:58 | מאת: ירון

שלום מזה מספר שנים אני סובל מטינטון חמור בעבודה אני הולך כל הזמן עם אטמים ואוזניות ואני מרגיש גם ירידה בשמיעה מה עלי לעשות? תודה

04/08/2009 | 00:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מבינה שאתה משתמש באטמים ואזניות משום שאתה עובד ברעש. האם לא עושים אצלכם בדיקות סינון של השמיעה ? חשוב מאוד לגשת לרופא אא"ג להיבדק וכן לבצע בדיקת שמיעה, ואז לראות איך להתקדם. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

04/08/2009 | 16:42 | מאת: ירון

מה זה בדיקת סינון שמיעה?

05/08/2009 | 10:26 | מאת: מיניאלי ישראל

אני קורא בפורום ואני המום. ד"ר מרק אפילו לא מציעה לנסות רפואה סינית למרות שיש מאות עבודות מחקר (מערביות) המצביעות על הצלחות רבות בטיפול. אני מטפל מזה מספר שנים בבעיה ובהצלחות לא מבוטלות. היכנס לאתרי www.metaplim.co.il/chinese ייתכן ותמצא תשובות שם. אשמח לעזור

05/08/2009 | 23:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב היותך המום לא משנה את העובדה שיש מחקרים כפולי סמיות המוכיחים שדיקור סיני מחמיר טיניטוס. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס