רעש חזק בראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/07/2009 | 00:59 | מאת: אורית

שלום ד"ר, אמי בת 70, עברה ניתוח להסרת פוליפ מהמעיים-שלא כ"כ הצליח ובשל לחצים עזים מאוד שיש לה באיזור התפתח אצלה רעש בראש בחודשים האחרונים. מהתיאורים שלה,הרעש הוא כל הזמן ונשמע כמו משאית\מיקסר -לא צפצופים ולא משהו שבא והולך. האם יש טיפול בעניין?האם זה משהו תמידי או פתיר? תודה רבה

29/07/2009 | 21:51 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. יכול להיות קשר קלוש להרדמה הכללית, יותר סביר מצב כללי ירוד וסטרס בתור גורמים מחמירים. 2. חשוב מאוד בדיקת אא"ג ובדיקת שמיעה, ואם יש ליקוי שמיעה להתאים לה מכשירי שמיעה. 3. בגישה נכונה התופעה יכולה לדעוך בהדרגה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס