שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/07/2009 | 09:29 | מאת: פרנק

היי ד"ר מרק, אם בדיקת bera יצאה תקינה, האם זה שולל בעיית שמיעה (ירידת שמיעה). כלומר האם על סמך בדיקת ברה אנו יכולים לשלול ירידה בשמיעה. ותודה מראש.

24/07/2009 | 15:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם מדובר ב BERA רפואי רגיל זו לא בדיקת שמיעה. אם מדובר בבדיקת סף השמיעה דרך BERA - אפשר לשער מה הסף באותם תדרים שנבדקו ולא יותר. יכול להיות מצב שהשמיעה לא נורמלית ו BERA בכל זאת תקין באותם תדרים שנבדקו, אבל כמובן צריך לראות את הבדיקות כדי לדעת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס