ציפצוף חד.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/07/2009 | 10:47 | מאת: גיא

הי ד"ר במסגרת סיפור חיי "הטינטון ואני" יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי אני מטונטן מספר שנים,ללא שינוי גדול. היום היה לי את אחד מאותם ציפצופים חדים שמגיעים והולכים רק שהפעם לשם שינוי הציפצוף החד לא הלך לגמרי.כלומר נשארתי עם עליה פתאומית בעוצמה ובחדות.האם אני צריך לדאוג,לעשות משהו בענין, להמתין? תודה ד"ר אני קצת חושש מהענין גיא

13/07/2009 | 17:59 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב תמיד אפשר לחוש שינויים לטוב ולפחות טוב... וזה סביר לגמרי. אם יש החמרה והיא נותרת בעינה צריך בדיקת אא"ג + בדיקת שמיעה כדי לראות שלא חל שום שינוי במצב הבסיסי (שאני מקווה שהוא תקין גם ככה). בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

13/07/2009 | 18:12 | מאת: גיא

תודה טליה אני אמתין עם הענין מספר ימים בתקווה שזה אולי ישתפר. בלי קשר סתם סקרנות,אני יודע שהרבה אנשים סובלים מהציפצופים האלו שמופיעים גורמים לירידה פתאומית בשמיעה ואחכ נעלמים. מה עומד מאחורי זה ומה המשמעות שלהם? (אני לא מקשר את זה לטינטון שקיים אצלי בכל מקרה)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס