טינטון ואלכוהול

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/07/2009 | 17:28 | מאת: טינטין

הי ד"ר אשמח לדעת למה שתיה של אלכוהול אפילו כמות ממש קטנה מגבירה את הטינטון? אחד שמטונטן כבר שנים תודה מראש על תשובתך

09/07/2009 | 22:30 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לאלכוהול השפעה מרכזית - על המוח. הטיניטוס היא תופעה מוחית. מאותה סיבה כל מיני תרופות שמשפיעות על המוח יכולות להשפיע על טיניטוס.... וזה לא אומר שאסור לך לשתות כוסית פה ושם - רק לא לנהוג אחרי ששותים ! בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

10/07/2009 | 10:10 | מאת: טינטין

תודה ד"ר על תשובתך בהמשך לשאלתי, לאלכוהול יש השפעה לתווך ארוך על הטינטון כלומר זה נזק מצטבר או שההשפעה היא מקומית כל זמן שהאלכוהול משפיע תודה על תשובתך (אני מנסה לתת לעצמי תשובה על שינוי בטיניטוס שעברתי לאחרונה) ושוב תודה מראש :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס