צפצופים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/07/2009 | 19:55 | מאת: אילה

שלום ד"ר טליה. יש לי צפצופים שהתחילו לפני חודש אחרי חתונה ואני סובלת בלילות וחוטפת דכאון כל בוקר כשאני קמה וזה עוד שם. אמרו לי שזה עובר אבל זה לא קורה לי ואני בחרדה גדולה. אודה לך אם תסבירי לי אם יש סיכוי שזה יעבור לבד ואם לא מה אני עושה. תודה

09/07/2009 | 21:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום אילה אל תדאגי - לרוב זה באמת נרגע לאט, וכשאת מתוחה ולחוצה כל בוקר יש פחות סיכוי שזה ידעך כך שבאמת הרגיעה עוזרת. חשוב מאוד שתבדקי את השמיעה כדי לראות שהכל תקין, ויש עוד רשימת מכולת שלמה של בדיקות דם שכדאי לעשות במקרים שכאלה ורופא אא"ג יכול לעזור לך בנושא. אם אין לך למי לפנות את יכולה כמובן להגיע אלי פיזית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

11/07/2009 | 13:20 | מאת: שמרית

אילה שלום! אני כל כך מבינה לליבך... אני לפני חודשיים ביקרתי בחתונה ומאז גם אני באותו הסרט... תתעודדי! היום חודשים אחרי אני יכולה לשים לב לשיפור, תנסי לא להקשיב לו ולא לתת לו לשלוט בחיים שלך, אני יודעת כמה זה קשה, אני התחלתי טיפול קוגנטיבי התנהגותי וגם ציפרלקס להרגעת החרדה. היום אני מאמינה שזה יעבור לי ואני מאמינה שגם לך! העצה שלי אליך היא לקחת נשימה עמוקה ולתת לזמן לעשות את שלו.... יהיה בסדר!

13/07/2009 | 18:00 | מאת: ד"ר טליה מרק

ואין כמו חשיבה אופטימית. באמת.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס