דופק חזק באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/06/2009 | 12:11 | מאת: אירית

לפני כארבעה חודשים התחלתי לשמוע דופק חזק באוזן שמאל(ומעט הרגשה של אוזן סתומה)התופעה מתחזקת יותר בלילה מאשר ביום דבר אשר מקשה עלי לישון ולתפקד,רופא א.א.ג. הפנה אותי לבדיקות שמיעה אשר היו תקינות וכן בדיקת הדופלר בצואר תקינה, שאלתי היא מה מקור תופעה זו ?או האפשרויות שבגינן תופעה זו קורית?, אילו בדיקות עוד עלי לעשות? והאם יש פתרון ?!!! תודה

23/06/2009 | 20:09 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קרוב לוודאי שיש צורך בהמשך ברור ולא מספיק דופלר ובדיקות שמיעה. כדי לעזור יותר אני צריכה לבדוק אותך פנים אל פנים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס