טינטון וצלילה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/06/2009 | 08:12 | מאת: טל

שלום ד"ר יש לי טינינוס כבר מספר שנים,בן 40 בריא בדכ. רציתי לדעת אם יש איסור או הגבלה בנוגע לצלילה. צללתי בעבר,בשנים האחרונות לא יצא לי אך אני מעונין לחזור לצלול שוב. אפשרי,מותר או יש בעיה עם הענין? תודה על תשובתך מראש טל

21/06/2009 | 10:52 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב טיניטוס אינו סיבה שלא לצלול, בהנחה שפרט לכך הכל תקין :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

21/06/2009 | 13:46 | מאת: טל

עד כמה שידוע לי פרט לטינטון הכל שמיש :) אני לוקח את דעתך המקצועית לתשומת ליבי ואני הולך לצלול אני רק מזכיר שצלילה כוללת הרבה פימפומי אוזניים ושינויי לחצים אין בעיה נכון? מבחינתך אני יכול בכיף לדלג למים הצוננים ? תודה מראש טל

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס