טינטון מייאש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/06/2009 | 16:14 | מאת: דליה

אני סובלת מטנטון לאחר תאונת דרכים. לפני כחצי שנה הופיעה לי החמרה פתאומית והטנטון הפך להיות קשה מאוד. כחצי שנה הטנטון הפך להיות בלתי נסבל והוא מפריע לי ביותר בכל שגרת החיים.לשנה אני נאלצת לקחת כדור שנה .נסיתי ביופידבק אני עושה טפול TRT (אני לא מאזור המרכז )ועכשו אני מנסה גם דיקור סיני .בנתיים שום דבר לא עוזר ואני כבר לא יודעת מה לעשות

12/06/2009 | 16:03 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב איפה את עושה טיפול ? דיקור עשוי להחמיר את מצב הטיניטוס ולכן לא מומלץ לבצע דיקור כשיש טיניטוס ! מה בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52 מצב השמיעה שלך ?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס