טיניטוס מייאש - אשמח לקבל תגובות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/06/2009 | 21:20 | מאת: נעמה

שלום לכולם אני סובלת מטיניטוס כבר חודש וחצי,והמצב מאוד מייאש וקשה במיוחד שזה תחום שאין לגביו טיפול ספציפי אני אשמח לשמוע עצות לגבי טיפול/גישה,מאנשים שמתמודדים עם טיניטוס ויכולים לשתף ואפילו להקל מעצם נסיונם בנושא. תודה, נעמה

06/06/2009 | 17:23 | מאת: עדי

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לקרוא את הספר : TINNITUS- TURNINING THE VOLUME DOWN של KEVIN HUGAN. אני עוד יכול לומר שניתן לעשות הרבה כדי להפחית את העוצמה ומידת הפגיעה באורח החיים באמצעות ספורט, היפנוזה עצמית או ביופידבק, TRT ותרופות. יחד עם זאת צריך לדעת למי לפנות בכל אחד מהללו. אני לא מציע לפנות למי שטוען שהוא יכול להעלים את הטינטון במהירות או באמצעות שימוש בתערובות של צמחים או ויטמנים כאלה או אחרים.

08/06/2009 | 17:52 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי נעמה הדבר הכי עצוב במה שקורה לך הוא הטעות שבידך - טיניטוס היא תופעה שיש הרבה מאוד לעשות בנוגע אליה, וממש לא נכון לאמר שאין טיפול. תתחילי לקרוא מהקישור כאן מימין (האמת מאחורי הצלילים), את מוזמנת לאתר של מכון אופקים www.tinnitus.co.il וגם משם יש קישורים בשפע, ככל שתרבי לדעת - כך מצבך ישתפר. בנוסף צריך לבצע ברור רפואי - בדיקת אא"ג, בדיקות דם ובדיקות שמיעה - גם זה חלק מאוד חשוב מההתיחסות לטיניטוס עיקש. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס