טיפול בטיניטוס על ידי נוירופידבק

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/05/2009 | 16:54 | מאת: יואב

שלום, רציתי לשאול האם מישהו מחברי הפורום התנסה בטיפול בנוירופידבק אצל ד"ר דורון תודר. ואם אפשר לשמוע ממך ד"ר טליה קצת על הטיפול בנוירופידבק. תודה מראש

26/05/2009 | 23:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני אישית לא מכירה מטופלים שניסו, הטכניקה של ביופידבק עם שילוב EEG ועבודה על גלי המוח היא טכניקה ישנה ומוכחת בהרפייה, ביופידבק בעיקרון אינו ה"נס הרפואי" של הטיפול בטיניטוס אבל תמיד אפשר לנסות דברים חדשים אם מתחשק לך. אני מצרפת קישור נחמד על כל הנושא של נוירופידבק סתם כדי שיהיה לך יותר מושג במה מדובר : http://www.globes.co.il/news/docView.aspx?QUID=1055,U1235356211286&did=1000428044 בברכה ד"ר טליה מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס