אימי מצאה פיתרון מצויין לציפצופים באוזניים.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

23/05/2009 | 07:29 | מאת: מאשה

לאימי בת 71 היו ציפצופים תכופים באוזניים כמעט כל יום. זה מאד מאד הפריע לה. נתנו לה כל מיני תרופות וגם צמח בשם ג'ינקו בילבואה ושום דבר לא עזר לה. הציעו לה לנסות להקשיב לרעש לבן וזה דווקא כן עזר קצת אבל רק בזמן ההקשבה. ברגע שהיא הפסיקה את הרעש הלבן הציפצופים חזרו. לפני חודש הציעו לה להקשיב תדרי קול שמורידים מאתר בשם healtone - תדר בשם Tinnitus . אחרי שבועיים שהיא הקשיבה לתדר, הציפצופים ירדו מאד ועכשיו אחרי קצת יותר מחודש כמעט שאין לה יותר ציפצופים בכלל. אני מאד ממליצה.

23/05/2009 | 21:22 | מאת: זהירות פרסומת

הודעה מסוג זה נשתלת בפרומים שונים והיא סתם פרסומת מתוכחמת, שבה תמיד יש אישה שהטינטון עובר לה לפתע, ותמיד מדובר בסיפור קלאסי של טינטון עם "אותות של אמת", כדי לתת לקורא התמים את התחושה שמדובר במשהו אוטנטי. מדובר בחזרה של 3 טונים שאפילו לא מגיעים לתדרים גבוהים במיוחד (תדרים גובהים - חשיפה להם עשויה להקל על הטינטון לפי דיווחים אנקדוטלים אצל סובלים מטינטון בתדר גבוה). ראו הוזהרתם

24/05/2009 | 21:32 | מאת: ערן

אולי זאת פרסומת ואולי לא אבל התדר הזה עובד ממש מצויין לטינטון וזה מנסיון. רואים שאתה לא מבין הרבה בתחום. זה שמדובר בצלילים פשוטים שחוזרים על עצמם הוא היתרון הכי גדול של הטיפול הזה וככה בדיוק מטפלים בעולם בבעייה. קיבלתי טינטון בצבא באימון חבלה ויש לי חמש שנים נסיון עם טיפולים מכל הסוגים . חקרתי את הנושא די לעומק וגיליתי שהמומחים הכי גדולים לעניין נמצאים באנגליה ויסלחו לי הרופאים כאן, מנסיון רובם בכלל לא מכירים את מגוון הטיפולים האפשריים ונותנים טיפולים של שנות השמונים. מי שסיפר לך על תדרים גבוהים שעוזרים לא מבין מהחיים שלו, כי כל הטיפולים באמצעות קול לטינטון (ויש הרבה סוגים) עובדים על תדרים בטווחים נמוכים של פחות מ 1000 הרץ ובמיוחד כשמדובר ברעש לבן וצלילים נייטרליים דומים. חבל סתם להשמיץ.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס